Bezorgen

De bezorging van uw bloemen en planten verzorgen wij vanzelfsprekend ook.

Kosten

Bloemist Zoetermeer

  • Zoetermeer  € 4,50
  • Regio Zoetermeer € 8,50

Laat u informeren in de winkel.

Trendy en stijlvolle boeketten

Naast de klassieke boeketten groeit de vraag steeds meer naar trendy en stijlvolle boeketten. Deze bestaan niet langer uit de alom bekende hand gedraaide bossen bloemen. Maar gaan steeds meer richting kleine kunstwerken, waarbij de bloemen in groepjes en op verschillende hoogtes geschikt worden. Vaak gebeurt dit in een bijpassende vaas omdat de “normale” bloemenvaas hier vaak niet meer bij past. Voor zowel de exclusieve bloemen als vazen kunt u bij “De Bloemist Zoetermeer” terecht welke u de keuze biedt uit een groot en gunstig geprijsd assortiment.

Bruidsboeket

Het bruidsboeket vormt een belangrijk onderdeel van de uitrusting van de bruid. Je kunt bij de samenstelling van je boeket een keuze maken uit veel verschillende soorten bloemen. Welke bloemen je kiest voor je bruidsboeket is helemaal afhankelijk van je persoonlijke smaak en voorkeur voor bepaalde bloemen. Ook het jaargetijde waarin je trouwt, het karakter van de bruid en de symboliek kunnen hierop van invloed zijn.

Traditie

Volgens de traditie is het de bruidegom die voor de bruid het bruidsboeket uitzoekt, maar het kan natuurlijk nooit kwaad om hem van te voren duidelijk te vertellen welke bloemen jij graag in je bruidsboeket zou willen en welke vorm het boeket moet hebben. Natuurlijk kunnen jullie ook samen bij ons het gewenste bruidsboeket bestellen. Het is overigens aan te raden om enkele weken voor de huwelijksdag het bruidsarrangement te bestellen. Wanneer je corsages wilt laten maken voor de gasten kan je dit ook gelijk met de bloemist bespreken. Het is ook erg leuk om de kerk, het gemeentehuis of de receptieruimte te laten opvrolijken met bloemstukken. Als je hierin dezelfde bloemen laat verwerken als in je bruidsboeket, dan zullen de bloemen als een rode draad door de feestelijkheden lopen.

Afstemming

Bij de keuze van een boeket zul je in ieder geval ook rekening moeten houden met de bruidsjurk. Draag je een rustige jurk dan kun je kiezen voor een iets drukker boeket. Wie zeer stijlvol trouwt kan ook voor één bloem kiezen. Kies dan wel voor een grote bloem, die opvalt en tegen een stootje kan. Het bruidsboeket zal ook moeten passen bij het karakter van de bruid. Ook met het postuur van de bruid dient rekening gehouden te worden. Een groot boeket zal bijvoorbeeld niet goed staan bij een kleine bruid. Als je echt een romantisch bruidsboeket wilt dan kies je natuurlijk voor een wit bruidsboeket. Let er dan echter wel op dat de tint van het boeket overeenstemt met
de kleur van de jurk. Een wit boeket staat namelijk niet mooi bij een crème- of ivoorkleurige japon. Bij een spierwitte bruidsjapon staat een crèmekleurig boeket niet.

Kom langs in onze winkel en laat u informeren over de mogelijkheden.

Rouwboeket

Bloemen voor een begrafenis of crematie zijn al jaren lang een bekend fenomeen. Bloemen helpen u de laatste eer te bewijzen aan de overledene en nabestaanden. Voor het bespreken van uw wensen voor deze afscheidsbloemen staan wij dagelijks persoonlijk als telefonisch tot uw beschikking.

Rouwlint

Wij kunnen ook uw persoonlijke boodschap op rouwlint verzorgen, welke wij op ambachtelijke wijzen binnen ons bedrijf voor u met de hand bedrukken. Het rouwlint bestaat uit 2 delen: het eerste deel draagt meestal een afscheidstekst en het tweede deel de naam van de aanbieder.